Elektrische installatie

Wij installeren alle voorkomende elektrische installaties voor uw huis of rondom uw huis tot domotica aan toe. Wilt u een offerte ontvangen voor een nieuwe installatie of verbouwing, neem dan gerust contact op. Wij kunnen u eventueel adviseren over waar allerlei stopcontacten geplaatst kunnen worden.

Iedere woning wordt standaard voorzien van elektrische aansluitingen, bij vroegere woningen kan dit nogal eens tot kortsluitingen leiden omdat er onvoldoende stopcontacten zijn. Hierdoor worden veel contacten verlengd en geeft dat een belasting op die ene groep die daardoor overbelast wordt. Bij een ondeugdelijke installatie waarbij de aardlek ook niet goed werkt kan dit in de ergste gevallen tot brand leiden.

 

Wij zijn gespecialiseerd in huis- en bedrijfsaansluitingen voor wat betreft de aanleg of reparatie. Wanneer u erover denkt om een nieuwe meterkast aan te schaffen kunt u het beste contact opnemen om de mogelijkheden daaromtrend te bespreken. Bij een nieuwe meterkast komt veel kijken zoals hoeveel extra zekeringen moeten er komen, en kunnen die allemaal op een eenvoudige manier ook verdeelt worden door uw huis. Een oude zekeringenkast (stoppenkast) heeft vaak maar een 4 tal aansluitingen wat voor de huidige aanwezige apparatuur eigenlijk niet genoeg is.

Door te kiezen voor Rutherm installatietechniek Buinen kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en gebeurt het in een keer goed, zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

Rutherm verzorgd al uw elektrische installaties en tevens kunnen wij een veiligheidscheck voor u doen.

Tip:

Uw aardlek heeft een testknop, gebruik die ook regelmatig zodat u zeker weet dat deze werkt.