Duurzame energie

Duurzame energie bij RuthermDe afgelopen jaren is de techniek wat betreft verwarmen, ventileren en de warmwater voorziening voor uw huis of kantoor zodanig veranderd dat het moeilijk is om de beste techniek te bepalen. Indien u zich oriënteert op een nieuwe verwarmingsketel, energiebron voor warm water of stroom dan is het zaak dat de e.e.a. goed is afgestemd op uw situatie en uw behoefte. Rutherm installatietechniek informeert u graag over de diverse soorten en methodes.

De traditionele energie bronnen als olie en gas lijken een beetje aan hun einde te komen en daardoor worden er steeds meer alternatieve energiebronnen toegepast. De benaming die hieraan is gegeven is groene energie en was tot voor kort nog erg prijzig, maar doordat productie van diverse energie bronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen steeds verbeterd wordt kan men ook steeds goedkoper aan dergelijke bronnen komen.  Hierdoor kunnen uw maandelijkse energiekosten t.o.v. nu aanzienlijk verlaagd worden. Rutherm Installatie vertelt u hier graag meer over.

Duurzame energie bronnen

Bij Rutherm installatietechniek hebben we ons gespecialiseerd in een aantal duurzame oplossingen. Tegenwoordig worden vaak zonnepanelen ingezet maar ook zonneboilers, pelletkachels, houtvergassers zijn voorbeelden van duurzame energie bronnen. Een combinatie van diverse duurzame oplossingen levert een behoorlijk financiële besparing op.

Investering

Het aanschaffen van duurzame energiebronnen kost geld, echter zult u na aanschaf ook meteen besparen. De besparing is geheel afhankelijk van welke oplossing u heeft gekozen, gaat het om zonnepanelen, -boiler of pelletkachel, in alle gevallen merkt u het op uw maandelijkse energie rekening. Hoe snel u de investering heeft terugverdient hangt ook af van uw huidige situatie. Uiteindelijk zult u steeds meer besparen omdat de energieprijzen nog steeds ieder jaar stijgen.