Dak- en zinkwerk

dak-en-zinkwerkOok op het gebied van dak- en zinkwerk is Rutherm het bedrijf om te bellen. Wij plaatsen dakbedekking in de vorm van EPDM en bitumineuze dakbedekking (dakleer) en installeren de goot van zink of koper. Ook  voor reparatie aan uw bestaande dakgoten of dak  bent u bij ons aan het juiste adres.

Lekkages plat dak.

Wanneer men daken niet regelmatig controleert en onderhoud, ontstaan er regelmatig lekkages. Lekkages kunnen gauw zichtbaar zijn maar ook sluimeren zonder dat ze meteen ontdekt worden en dan kan de schade hoger zijn dan voorzien. Helaas zijn lekkages niet altijd zichtbaar en is het dus zaak om uw dak af en toe te controleren. Wanneer u lekkage ontdekt is het zaak om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud goot

Door het weer in Nederland hebben daken en goten heel wat te verduren, kijk daarom in ieder seizoen of er geen schade is aan uw goten door bevriezing, ophoping van bladeren etc. Indien u niet zelf op de trap durft kunnen wij dergelijke controles ook voor u uitvoeren. Waarbij we uiteraard slechte plekken kunnen repareren en daardoor bespaart u weer op een compleet nieuwe goot.